Everesta, s.r.o.

Regionální expanze - ideál, nebo praxe?

Regiony ECS

ECS EDCONSIA expanduje do regionu

Jak se daří v současnosti ECS EDCONSIA?
Výborně. Máme rozběhnutou řadu vzdělávacích projektů, píšeme desítky dotačních žádostí. Abychom byli ještě blíže našim klientům, expandujeme do regionů po celé ČR.

Jakou formu má tato expanze?
Budujeme síť regionálních zastoupení. Budeme přítomni v každém krajském městě, kde budeme mít pobočku nebo regionální kancelář.

Jak chcete takovou síť vybudovat?
Síť již několik let budujeme. Někde jdeme cestou vlastních poboček – tak tomu je v Brně či Ostravě, v některých lokalitách provádíme akvizici lokální již zavedené firmy. Šanci dostávají také podnikaví lidé, kteří dosud pracovali jako OSVČ, jako lektoři, poradci, konzultanti a my jim umožníme vybudovat v kraji zastoupení ECS. Tak je tomu třeba v Hradci Králové.

Kde aktuálně hledáte?
V současné době probíhají jednání v Českých Budějovicích, ve Zlíně a Ústí nad Labem. V některých lokalitách ještě hledáme – to je případ Jihlavy, Plzně, Olomouce a Pardubic.

Jaký by měl být Váš regionální partner? Kdo to bývá?
Typicky je to firma, která se pohybuje v oblasti vzdělávání dospělých a zaměřuje se zatím třeba jen na některou část či segment, například na povinná školení, BOZP nebo soft skills pro klientelu z regionu. S námi dostane taková firma šanci vybudovat plnohodnotné portfolio kurzů v oblasti managementu, obchodu, komunikace, jazyků, ekonomiky a legislativy. Navíc zprostředkováváme dotace z EU a to je neuvěřitelně atraktivní v současné době. Spojit se s námi znamená vybudovat si jistou a stabilní podnikatelskou budoucnost.

Co musí Váš budoucí partner vložit do podnikání?
Skupina ECS dodá produkty, CRM systém, know how, zázemí velké firmy. Od našeho partnera čekáme dobře vybudované kontakty na firmy v regionu, znalost místních potřeb a hlavně podnikatelský přístup, energii a „drive“.

Na otázky odpovídal Ing. Dušan Jílek, obchodní ředitel ECS Edconsia

Komentáře

Poslat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Více informací o možnostech formátování

CAPTCHA
Toto je ochrana před spamem. Doplňte prosím výsledek.
1 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.