Everesta, s.r.o.

Se Sitewellem kolem světa

Z Outdooru Sitewell

Po vzoru Willyho Foga se společnost Sitewell rozhodla podniknout Cestu kolem světa a to v neuvěřitelném čase 180 minut. V nádherné přírodě Ždárských vrchů ve vesničce Podlesí a jejím okolí se uskutečnil teambuildingový program pro zaměstnance společnosti. Počasí bylo pod psa a řečeno slovy klasika......no, „pršelo a pršelo“.

Jednotlivé týmy se po lítém boji v Aréně vypravily do okolí dobývat a objevovat další země světa a plnily při tom řadu nelehkých úkolů – strategických, logických i fyzicky náročných. Jednotlivci i celé týmy se s odvahou sobě vlastní vrhali do řešení i překonávání překážek v podobě rozvodněného toku řeky Svratky a řada z nich si na vlastní kůži ozkoušela teplotu vody. Chuť zvítězit je neustále poháněla kupředu.

Týmová spolupráce a odhodlání připravilo nejen účastníkům, ale i realizačnímu týmu společnosti ECS Edconsia, s.r.o. nezapomenutelné zážitky.

Pokud chcete prožít aktivně strávené odpoledne se svými spolupracovníky a poznat je trochu jinak než jen při práci, doporučujeme teambuilding jako jednu z nejvhodnějších metod při které se nejen pobavíte, ale zjistíte spoustu zajímavého o sobě a svém okolí.

-
Protože začala outdoorová sezona, budeme se teď teambuildingům více věnovat. Připravujeme například několikadílnou reportáž z vikingského tažení. Vaše redakce

Komentáře

Poslat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Více informací o možnostech formátování

CAPTCHA
Toto je ochrana před spamem. Doplňte prosím výsledek.
7 + 12 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.