Everesta, s.r.o.

Zeleninové rizoto

Rizoto

Držpysk! Takhle efektně má žena jednou pojmenovala těstoviny s kečupem. Když si uděláte k večeři Držpysk, asi se s tím nikomu nepochlubíte. Ale už třeba takové zeleninové rizoto, o tom se klidně zmínit můžete. A přitom je úplně stejně jednoduché ho připravit.

Varný sáček rýže (asi jeden na jedenapůl osoby), konzerva zeleninové směsi (kukuřice, hrášek, paprička, asi jedna konzerva pro tři lidi) a sůl nebo nějaká kořenící směs. Je z toho dokonale chutnající večeře hotová za čtvrt hodiny.

P.S.: Zeleninu jen rozmíchám, není třeba ohřívat, zahřeje se od rýže.

Komentáře

Poslat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Více informací o možnostech formátování

CAPTCHA
Toto je ochrana před spamem. Doplňte prosím výsledek.
10 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.