Everesta, s.r.o.

Krátké zprávy z NHL

Hockey Karate

Šlágrem severní konference bylo střetnutí odvěkých rivalů Liberce a Tvrdošína. V tomto zápase se před solidní kulisou 45 tisíc diváků blýsklo duo sourozenců Dzurdienkových, kteří každý reprezentovali jinou stranu. Mladší bratr Andrzej v dresu slovenských hostí skóroval dvakrát, na což Piotr kontroval třemi golovými asistencemi. Na světelné tabuli v závěru svítila čísla 6:5 a z vítězství se radoval domácí Liberec.

Tento článek je do jisté míry češtinářským cvičením, budí dokonalý dojem sportovního zpravodajství, protože je protkán bezduchou hantýrkou našich sportovních zpravodajů.

Také v Ružomberoku se mělo asi 33000 diváků na co dívat. Když v sedmnácté minutě třetí třetiny za nerozhodného stavu hráč hostujících Černých panterů z Bohumína, kanaďan Theoren Fleury, vyprovokoval šarvátku s bekem Ghostriderů Sundströmem, která vyústila v celotýmovou bitku, rozhodčím se ani nepodařilo předčasně ukončit zápas. Známý bouřlivák v brance Chytačů duchů Martin Brodeur za vydatné pomoci svého zástupce Lašáka totiž oba hlavní rozhodčí knokautovali. Bez poskvrny nevyvázli ani trenéři, kteří se do sebe pustili alespoň slovně. Publikum se ovšem výtečně bavilo a celou show si užilo.

Závěrem dosavadní výsledky 13. kola:

Syner Liberec - Tempest Tvrdošín 6:5
Ghostriders Ružomberok - Černí panteři Bohumín 3:3
Olomoucké syrečky - Prešov Kings 1:7
Námořníci z Českých Budějovic - Stryci z Banské Bystrici 4:3p
Ministerstvo Nitra - MenAš 11:9

Komentáře

Poslat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Více informací o možnostech formátování

CAPTCHA
Toto je ochrana před spamem. Doplňte prosím výsledek.
1 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.