Everesta, s.r.o.

Fotografie na pomoc africkým dětem

Miroslav Švejnoha

Navazujeme na galerii afrických obrazů ve stylu Tingatinga a představujeme Vám fotografie od Miroslava Švejnohy. Opět jde o kombinaci umění a charity. Cena jedné fotografie v rozměrech 60x40 cm je 900 Kč. Takto získané prostředky putují na konto Humanistického centra Narovinu pro projekt „Letní tábor pro děti z Keni„.

Fotografie si můžete prohlédnout zde:
INTERNETOVÁ GALERIE skupiny ECS

Pokud máte zájem o koupi některé fotografie nebo o další informace, kontaktujte pana Davida Švejnohu - svejnoha@gmail.com, Telefon: 777 202 230

Krátce o autorovi a fotografiích
Autorem cestopisných fotografií je Miroslav Švejnoha (1952). V současné době žije v Neratovicích a živí se geodetickými pracemi. Od mládí toužil po cestování a po revoluci dostal šanci navštívit země, o kterých do té doby jen snil. Jeho cesty směřují převážně za poznáním původních etnik hlavně Afriky a Asie. Svými fotografiemi dává možnost nahlédnout do rozmanitých kultur a folkloru všebarevných kmenů na naší planetě.

Narovinu
Od roku 2007 spolupracuje Miroslav Švejnoha s Humanistickým centrem Narovinu. Mez hlavní projekty Centra patří takzvaná Adopce na dálku. Částkou 7200 Kč ročně dáte možnost vybranému dítěti studovat jeden rok na škole a tím mu dáte šanci vzdělání, které je hlavním východiskem z chudého a smutného života většiny rodin. Dále pak pomocí sbírek a jiných aktivit podporují školy, sirotčince a zdravotní zařízení po celé Keni.

Letní tábor pro děti z Keni
Mimo jiné také právě prostřednictvím prodejních putovních výstav Miroslava Švejnohy se snaží centrum Narovinu sehnat prostředky na různé humanitární aktivity v Keni. V současnosti je to projekt letního tábora pro děti v Keni. V srpnu roku 2009 koordinátoři Centra vezmou asi 40 dětí z nejchudších částí a slumů Nairobi na tábor na ostrov Russinga ve vodách Viktoriina jezera. Dalších 40 dětí potom pojede do oblasti Kauti. Koupí fotografií přispějete na dopravu, jídlo a hračky pro ty nejchudší děti. Pomozte vytvořit dětem krásné prázdniny a dejte jim možnost alespoň na chvilku uniknout z prostředí nehostinné periferie Nairobi….

Více informací na www.adopceafrika.cz.
Foto převzato z www.svejnoha.cz

Komentáře

Poslat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Více informací o možnostech formátování

CAPTCHA
Toto je ochrana před spamem. Doplňte prosím výsledek.
11 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.